دلمه بادمجان تركي
 
arian's weblog
جمعه 13 خرداد 1390برچسب:, :: 16:5 ::  نويسنده : آرین نبی زاده

مواد لازم

 بادمجان = 4 عدد
 گوشت = 200 گرم
 پياز = 1عدد متوسط
 پنير پيتزا = 100گرم
 جعفري = 2 قاشق غذا خوري
 رب گوجه فرنگي = 2 قاشق غذا خوري
 نمك و فلفل و ادويه = به اندازه كافي
 گوجه فرنگي حلقه شده = 2عدد

طرز تهيه  دلمه بادمجان تركي  :

هر بادمجان را از بلندي به 4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم.
پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شد رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه مي‌كنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيم .
تمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم.

امیدواریم از پخت دلمه بادمجان تركي  لذت برده باشید    



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم که از وبلاگ من خوشتون بیاد. نظر یادتون نره
آخرین مطالب

نويسندگان