بادمجان = 4 عدد
گوشت = 200 گرم
پياز = 1عدد متوسط
پنير پيتزا = 100گرم
جعفري = 2 قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي = 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و ادويه = به اندازه كافي
گوجه فرنگي حلقه شده = 2عدد
طرز تهيه دلمه بادمجان تركي :
هر بادمجان را از بلندي به 4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم.
پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شد رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه ميكنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيم .
تمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم.
امیدواریم از پخت دلمه بادمجان تركي لذت برده باشید